Perquè sabem que t’agraden les històries que acaben bé!

Omple aquest formulari i t’informarem de com pots ajudar-nos a què més infants a Catalunya puguin tenir la possibilitat d’un futur millor:

QUAN VOLS QUE ET TRUQUEM?

Acceptar la política de privacitat d’Aldees Infantils SOS

Comparteix la nostra crida!

Només a Catalunya més de 50.000 infants estan en risc de créixer sense família.

Darrera d’aquestes alarmants xifres s’hi amaguen unes històries d’infantesa molt complicades com la del Rubén i molts altres nens que atenem a Aldees infantils SOS.

Ajuda’ns a fer possible que moltes més històries acabin bé!

Fes-te’n soci i col·laboraràs amb tots els programes que desenvolupem i amb aquells que requereixin d’ajuda immediata amb el pagament d’una petita quota.

Vull que em truqueu

Desgravació fiscal fins al 75% (3 de cada 4 euros)*

Per a les persones físiques les quantitats donades desgraven a la declaració de renda un 75% els primers 150€ i un 30% l’excés, amb un límit del 10% de la base lilquidable.

Per exemple: per una quota de soci de 12€ al mes, és a dir, 144€ a l'any que dones, te’n tornen 108€. Només en pagues 36€. Per qualsevol dubte consulta el teu assessor.

(*) Si en els dos anys anteriors es van realitzar donacions per un import igual o superior a l’exercici anterior, el percentatge per excés serà del 35%.

Alhora que ajudes a fer possible que més històries d’infants en situacions de vulnerabilitat acabin bé, també estaràs contribuint a acomplir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, entre els quals hi ha l’Objectiu d’acabar amb la pobresa, l’Objectiu d’una educació de qualitat, l’Objectiu de la reducció de les desigualtats, l’Objectiu del treball decent i el creixement econòmic i l’Objectiu de la pau la justícia i les institucions sòlides.